Третото издание на Savex4Fashion поставя любимите български модни брандове под светлините на прожекторите.

Помогни да изберем и наградим любимия български моден бранд за 2023 г. Един клик на бутона ще донесе подкрепа на любимата ти българска марка, а не теб – шанс за една от модните награди, предоставена от дизайнерите заедно с подарък от Savex.

Вдъхновени от силната и независима работеща жена, майка и съпруга, AndyVil пречупват тенденциите през собствената си призма, за да помогнат на техните клиенти да се чувстват неповторими и различни. Всеки модел е изработен ръчно, като в него са вложени много усърдна работа, чувства и сърце. Обръщат специално внимание на всеки детайл и държат на качеството на всички материали, с които работят. 

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 200 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА AndyVil

AURE е базиран и създаден в България през 2019-та година. Подтикнати от очарованието и магията на морето, дават името на бранда – AURE, като скандинавската богиня на морския бриз. Всеки модел на AURE сам по себе си носи ценността на ръчния труд, на вниманието и на енергията, вложени в него. Брандът всеки сезон разработва авторски принтове. Тяхното желание е да внесат повече ефирност, приказност и романтичност чрез моделите, които създават. 

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 300 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА AURE

BohoSi е дозата изтънченост в бохемския стил. Визията на бранда е повлияна от културата и градския уличен стил на обличане в топлите страни, където хората са широкоскроени и се наслаждават на живота. Те вярват, че дрехите, които носим отразяват нас самите, затова те не ги приемат като част от модно движение или тенденция, а като инструмент, чрез който да разгърнем креативността си без страх от предразсъдъци. Това е красотата на бохо мисленето – няма правила, време и ограничения, а само свобода да бъдеш достатъчно смел, за да се отличаваш!

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 200 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА BohoSi

Модата е моментна снимка на света, а качеството и материалите, с които COLLECTION KA BO работи задържат вниманието към дрехата след първото виждане. Брандът си партнира с водещи фабрики в страната, разполагат с ателие, в което разработват първите си модели. Качеството и материалите, с които работят са стриктно подбрани и тествани преди да бъдат пуснати в производство. За тях е важно клиентът да усети характера и свободата на марката.

НАГРАДА: БАНСКИ СЕТ ОТ COLLECTION KA BO

DIZI е стайлинг дестинация, вдъхновена от съвременната модерна европейска жена. DIZI е създаден с идеята да провокира българската жена професионалист да излезе от рамката на класическата офис визия. Брандът се откроява със стилни, елегантни и актуални модни предложения за работещата дама, която държи да изглежда перфектно във всяка част от ежедневието си. Те не продават просто артикули, а вдъхновяват със стил, визия и отношение към модата.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 300 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА DIZI

LE MÊME e български бранд, който създава и комбинира класически и нестандартни дизайни и облекла. Всяка дреха е изработена и създадена с внимание към детайла, прецизно подбиране на материи и стремеж за по-голямо разпространение на устойчивата мода. Главна цел за тях е да Ви предоставят красив и качествен продукт, с който не бихте искали да се разделите и по този начин да се помогне за намаляването на свръх-консумацията в модната индустрия.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 100 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА LE MÊME

Love Annabel’s

Екипът на Love Annabel’s е съставен от дизайнери и моделиери с дългогодишен опит в модната индустрия. Всички техни продукти са от висококачествени материи, лично подбрани от техните дизайнери и моделиери и изработени ръчно в ателието на Annabel’s. Освен основните им модни колекции, те изработват дрехи по поръчка, съобразени с индивидуалните особености на клиента, както и дрехи по индивидуални проекти. Главният дизайнер на бранда е Александра Костадинова. За Love Annabel’s техните клиенти са най-важни и всяка една колекция е създадена специално за вас, с много любов! 

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 200 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА Love Annabel’s

MagdalenaAlex е дизайнерски български бранд, който се фокусира върху работа с високачествени естествени материи, добавя много креативност на кройките, със силен бохо дух. Дрехите са с изчистен дизайн, с фунцкионалност в движението и уникалност в подписа. Зад бранда стоят майка и дъщеря, събрали се заедно, за да споделят със света, своето усещане за стил и красота. В синхрон с женствеността, всяка тяхна дреха е създадена от жени за жени с много любов. 

НАГРАДА: ЛЕНЕН ГАЩЕРИЗОН GRAPHITE FEELINGS OT MagdalenaAlex

В превод от испански MIRAME означава „Виж ме“. Именно това е философията на модния бранд. MIRAME стартира с линия тематични халати и визията за бранд, с който да се чувствате специални вкъщи – розов, сладък, приказен, уютен, нежен и женствен! Материята е в основата на това MIRAME да се превърне в любим бранд на толкова момичета. Платовете са подбрани с любов от първо докосване, за да може максимално дълго време да се наслаждавате на усещането за най-нежната прегръдка. А всеки един продукт е толкова уникален и впечаляващ благодарение на принтовете и илюстрациите, специално разработени от TO4KA SPOT.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 200 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА MIRAME

VЯRA by MUSE SHOP е бранд на повече от 12г. Създаден да вдъхновява и сбъдва всички желания на клиентите си, брандът събира под шапката си над 100 други български дизайнери и творци, като им дава възможност да развиват марките си, под менажирането на собственичката на бранда – Вяра Бориславова.
MUSE SHOP – работи с индивидуални поръчки, също дава дрехи под наем и облича по-голямата част от артистичния елит на България за телевизионни предавания, филми и сериали.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 200 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА VЯRA by MUSE SHOP

PROMESA стартира края на 2021 година. Произведени изцяло в България на бутиков принцип, техните изделия честват онази по-дръзка и смела женственост. Обожават женското тяло и всички негови извивки, които вдъхновяват дизайните им. Именно така са се родили и най-разпознаваемите им продукти- бодитата и гащеризоните тип втора кожа, които изработват в множество дизайни с различни изрязвания и асиметрични елементи в най-желаните от Вас цветове. При тях ще откриете още координирани сетове, сака, поли, бюстиета, рокли и шлифери. Независимо дали провокацията е Вашата втора природа или правите първи стъпки към разчупването на гардероба си, PROMESA е правилната дестинация.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 100 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА PROMESA

TeAdore P. е моден бранд, който се придържа към класически силуети, но привнася нов прочит към визуалната изчистена елегантност. Държат изключително на качествените текстили, конструирането, прецизното изработване на всяка дреха, на цветовите комбинации и на внимателните детайли. Според тях тялото, което жената обича, трябва да се облича с безкомпромисно внимание. Колекциите им съвместяват елегантен стил, спортен дух и улична мода, като се превръщат в запомняща се провокация и в лично отношение, защото ценят значимостта на личността и излъчването на всяка жена. TeAdore P. не вкарва в рамки – в магазина бройките са ограничени до 4–5 от модел.

НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 300 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА TeAdore P.

VERYCHI е семейна компания създадена през 2014 година от Кирил, Даниела и Бистра. Черпейки вдъхновение от живота и нуждите на жените, те се стремят да създават гардероб, който да бъде носен години наред. VERYCHI е семплата елегантност, създадена да накара модерната жена, търсеща вечен и женствен подход към стила, да се чувства най-добрата версия на себе си. Брандът се предлага във физическия им магазин в центъра на София и онлайн.
НАГРАДА: ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 300 ЛВ. ЗА ПОКУПКИ ОТ МАГАЗИНА НА VERYCHI

Vintage Summer е марка за дрехи, които правят момичетата по-щастливи! Те създават рокли за пътешествия, за свободно време, за офиса и специалните моменти. Вярват в свободата, истинските момичета и любовта, които ги водят във всичко, което правят и развиват бранда вече 10 години в България. Момичетата на лятото търсят изгреви и залези и са винаги верни на себе си! Зад бранда стоят Ани и Тина, приятелки от деца, които в началото започват да правят рокли, за които самите те си мечтаят и така година след година споделят вдъхновението си с другите страхотни жени. Вярват в женската сила и енергия и рамо до рамо развиват бранда.

НАГРАДА: РОКЛЯ ПО ИЗБОР ОТ Vintage Summer